Spring naar de inhoud

Realtime dashboard

Het dashboard heeft een update gekregen. Doorgangen kunnen nu in real-time gevolgd worden en de historiek wordt automatisch geüpdatet nadat PTT wordt losgelaten. De 20 meest recente doorgangen worden weergegeven. “Oudere” historiek kan worden geraadpleegd (inclusief zoekfunctie) door op ‘geschiedenis’ te klikken.

Nieuwe software, upcoming features

Het OpenDMR netwerk draait sinds kort op onze eigen geschreven software, het netwerk draait stabiel en de rapporten van gebruikers zijn veelbelovend. Het dashboard vertoont vandaag echter heel wat hiaten, we zullen dit in de toekomst vervangen door een dashboard van eigen makelij.

Hotspots toegelicht

Voor het configureren van een hotspot verwijs ik jullie door naar de respectievelijke pagina op de website. Met deze post wil Niko, ON3CAI, enkel het principe van de werking van Hotspots eenvoudig toelichten. Het OpenDMR netwerk is een een netwerk waarbij verschillende repeaters met elkaar… Lees meer »Hotspots toegelicht

DVSwitch Open DMR Project

Radioamateurs Niko (ON3CAI) en Dimitri (ON4IT) hebben voor DVSwitch-gebruikers een handige dienst in het leven geroepen: het DVSwitch Open DMR Project, of kortweg DOP. Meer weten over DOP? Klik snel door naar de DVSwitch Open DMR Project-pagina.